2020. október 21. szerda
Orsolya
Biotechnológia, molekuláris biológia és élettan az mRNS.hu-n

Az info@mrns.hu-ra küldhet linket vagy valamilyen anyagot, amit szeretne, ha hírként bemutatnánk.


Korábbi híreink  |   Keresés:

Kiválasztott hír:
Megosztás: Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez Add a Google Reader-hez Add a Startlaphoz
Jeles lesz az érettségim! - Biológia közép- és emelt szinten - 2012-06-13 12:30:57 Hozzászólás írása Hozzászólások száma 0 hozzászólás 
Jeles lesz az érettségim! - Biológia közép- és emelt szinten


A példatár a közép- és emelt szintű írásbeli és szóbeli biológiaérettségin előforduló feladattípusokat mutatja be, valamint azok megoldásait tartalmazza.

A könyv segítséget nyújt abban, hogy a diákok megszerezzék a sikeres vizsgához szükséges tapasztalatokat, és magabiztosan induljanak az érettségire. A feladatok mellett és a megoldásokban feltüntettük a pontszámokat, így a feladatokat megoldók könnyebben tudják értékelni saját munkájukat.

Reméljük, hogy könyvünk segítségével sok-sok tanuló fog eredményesen felkészülni a közép- és az emelt szintű biológiaérettségire.

A Műszaki Kiadóval együttműködésben az mRNS.hu biztosította a szövegértései feladatokhoz a szöveges anyagokat Tölgyesiné Kovács Katalin, "Jeles lesz az Érettségim" c. Biológia Tesztkönyvéhez. Az anyagok a portálról átvett cikkek formájában jelennek meg a tesztkönyvben. Több tucat anyaggal segítette az mRNS.hu a színvonalas érettségi felkészítő anyag elkészültét.
Cikk ajánlása » email:
Hozzászólás írása
Hozzászólás
 

Ez a cikk még nem lett értékelve.

Értékelje ezt a cikket! 


Hirdetés
Email cím:
Jelszó:

Regisztráció »
Elfelejtett jelszó »
Portálunk oldalai megfelelnek az egészségügyi információk megbízhatóságát és hitelességét garantáló HONcode előírásainak. Ezt: itt ellenőrizheti
Portálunk oldalai megfelelnek az egészségügyi információk megbízhatóságát és hitelességét garantáló HONcode előírásainak. Ezt:
itt ellenőrizheti
.
Oldal ajánlása (email):
Az ajánlót küldi (név):
Hirdetés