2020. október 20. kedd
Vendel, Artúr
Biotechnológia, molekuláris biológia és élettan az mRNS.hu-n

Az info@mrns.hu-ra küldhet linket vagy valamilyen anyagot, amit szeretne, ha hírként bemutatnánk.


Korábbi híreink  |   Keresés:

Kiválasztott hír:
Megosztás: Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez Add a Google Reader-hez Add a Startlaphoz
Első év, második Köszöntő - 2010-12-23 19:51:19 Hozzászólás írása Hozzászólások száma 0 hozzászólás 
Első év, második Köszöntő

Kedves Olvasónk!

Eltelt 2010 és eltelt az mRNS.hu első életéve is, 2010 December 14-én egy évesek lettünk. Az elmúlt év során sokat dolgoztunk azon, hogy megvalósítsuk a portál célkitűzését: a hazai Élettudományi szakma széles szolgáltatásokat nyújtó közösségi helyévé váljunk.

Első évünk során több mint 300 kutatási eredményt mutattunk be, több tucat álláshirdetést tettünk közzé (mellyel többeket is szakmán belüli munkához segítettünk, erre vagyunk talán a legbüszkébbek) konferenciák felhívásait, pályázati lehetőségeket, könyveket ajánlottunk és sok egyéb tartalommal jelentkeztünk.

Ez úton mondunk köszönetet annak a több mint 2,100 biológusnak, természettudományi hallgatónak, orvosnak, bio- és agrármérnöknek, gyógyszerésznek és sok-sok egyéb szakembernek, akik bizalmat szavaztak nekünk és megtették azt, ami az Internet világában a legnagyobb megtiszteltetés: regisztráltak.

Eddigi utunk hibáktól, tévutaktól sem volt mentes, ám ezekből mindig igyekeztünk levonni a megfelelő tanulságokat, hogy tartalmunk jobb, érdekesebb, informatívabb legyen.

A szakmát mindig is elsődleges közönségünknek tekintettük, de volt mikor úgy éreztük, hogy a Biológiai ismeret terjesztését is vállalnunk kell. Mára azonban rájöttünk, hogy szakportálként nem akarhatunk az érdeklődő közönséghez is és a szakmához is szólni, így maradtunk annak, aminek eredetileg is szántuk magunkat, szakportálnak.

Rengeteg ötletünk és tervünk van, amivel jobbá, hasznosabbá fogjuk tenni az mRNS.hu-t. Feltett szándékunk, hogy összefogjuk az Élettudományok minden hazai és határon túli művelőjét.

Reméljük, Ön a jövőben is velünk marad, gyakran meglátogat minket! Békés és boldog Karácsonyt és sikeres újévet kíván Önnek és családjának szerkesztőségünk:


Bárány Annamária, Borsics József, Duleba Mónika, Feid Judit, Györfi András, Jani Péter, Németh Balázs, Poór Viktor Soma, Szabó Csilla, Szenczi Péter, Szlávik Attila, Varga László, Veres DánielCikk ajánlása » email:
Hozzászólás írása
Hozzászólás
 

Ez a cikk még nem lett értékelve.

Értékelje ezt a cikket! 


Hirdetés
Email cím:
Jelszó:

Regisztráció »
Elfelejtett jelszó »
Portálunk oldalai megfelelnek az egészségügyi információk megbízhatóságát és hitelességét garantáló HONcode előírásainak. Ezt: itt ellenőrizheti
Portálunk oldalai megfelelnek az egészségügyi információk megbízhatóságát és hitelességét garantáló HONcode előírásainak. Ezt:
itt ellenőrizheti
.
Oldal ajánlása (email):
Az ajánlót küldi (név):
Hirdetés