2020. október 20. kedd
Vendel, Artúr
Biotechnológia, molekuláris biológia és élettan az mRNS.hu-n

Az info@mrns.hu-ra küldhet linket vagy valamilyen anyagot, amit szeretne, ha hírként bemutatnánk.


Korábbi híreink  |   Keresés:

Kiválasztott hír:
Megosztás: Add az iWiW-hez Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez Add a Google Reader-hez Add a Startlaphoz
Biotechnológiai tábor 2012-ben is - 2012-05-18 20:57:23 Hozzászólás írása Hozzászólások száma 0 hozzászólás 
Biotechnológiai tábor 2012-ben is


A Novartis gyógyszergyártó vállalat 2012-ben ismét tanúbizonyságát teszi a kutatás és innováció iránti töretlen elkötelezettségének a Nemzetközi Biotechnológiai Tábor (BioCamp) megrendezésével. A páratlan lehetőségeket biztosító 3 napos rendezvény 2012. augusztus 27-29. között kerül megrendezésre a vállalat svájci, bázeli központjában.

A tábor célja, hogy a világ különböző egyetemeinek legkiválóbb hallgatói megismerkedhessenek és közelebb kerülhessenek a biotechnológia szakterületéhez. A feltörekvő tehetségeknek Bázelben lehetőségük nyílik találkozni a Novartis vezetőivel, valamint a biotechnológia területén tevékenykedő szakemberekkel.

A nagyhírű egyetemekről kiválasztott 60 diák a szemináriumon megismerkedhet a biotechnológia legújabb trendjeivel és kihívásaival, valamint kapcsolatba kerülhet az iparág kiváló tudósaival. A diákok képet kaphatnak a különböző készítmények más tudományterületekre való hatásairól is, bepillantást nyerhetnek a Novartis kutatólaboratóriumaiba, és első kézből szerezhetnek ismereteket egy biotechnológiai cég alapításáról és működtetéséről.

A BioCamp egyfajta nemzetközi fórummá vált a világszerte a tudományos és üzleti tanulmányaikat folytató diákok számára, akik egy rendkívül versenyképes üzleti környezetben tanulhatnak, oszthatják meg egymással tudásukat és dolgozhatnak együtt.

A kezdeményezés keretében idén is egy szerencsés hallgató képviselheti hazánkat a rendezvényen, akinek utazással és szállással kapcsolatos költségeit a Novartis állja. A jelentkezőtől elvárt az angol nyelv kiváló ismerete, hiszen a képzésangolul folyik. A kiválasztásnál ezen kívül fontos szerepet játszik a pályázó tudományos tevékenysége, esetleges szakmai tapasztalata és iskolán kívüli tudományos aktivitása is. A hiánytalan pályázat benyújtási határideje 2012. június 1-je. Július folyamán e-mail-ben értesítjük a kiválasztott diákot.

További információért, valamint a jelentkezéssel kapcsolatos további részletek miatt, kérjük látogasson el a www.novartis.com/biocamp weboldalra.

Amennyiben a Nemzetközi Biotechnológiai Táborral kapcsolatban kérdése merülne fel, kapcsolatba léphet velünk az alábbi elérhetőségeken:

Nagyné Bodroghalmi-Lantos Eszter
infoph.hungary@novartis.com
Tel.: +36 1 457-6500
Novartis Hungária Kft.
1114 Budapest
Bartók Béla út 43-47.
Cikk ajánlása » email:
Hozzászólás írása
Hozzászólás
 

Értékelések száma: 1, Cikk értéke (1-10):


Értékelje ezt a cikket! 


Hirdetés
Email cím:
Jelszó:

Regisztráció »
Elfelejtett jelszó »
Portálunk oldalai megfelelnek az egészségügyi információk megbízhatóságát és hitelességét garantáló HONcode előírásainak. Ezt: itt ellenőrizheti
Portálunk oldalai megfelelnek az egészségügyi információk megbízhatóságát és hitelességét garantáló HONcode előírásainak. Ezt:
itt ellenőrizheti
.
Oldal ajánlása (email):
Az ajánlót küldi (név):
Hirdetés